Fresh thinking for

industrial services

Hitsaukset teollisuuden yrityksille kaikkialla Suomessa

TEOLLISUUSPUTKISTOT

Speweld Service Oy valmistaa huippuluokkaisia teollisuusputkistoja eri alojen yrityksille. Me toimimme alallamme pitkällä kokemuksella, ja meidät tunnetaankin erityisesti laadusta sekä turvallisista ja joustavista toimintatavoistamme.

Palvelemme asiakkaitamme Orimattilasta käsin koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous laadukkaille teollisuusputkistoille tai muille valmistamillemme tuotteille. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

STANDARDIEN MUKAISET TEOLLISUUSPUTKISTOT

Samasta talosta alusta loppuun saakka.

Speweld Service valmistaa ja toimittaa teollisuusputkistot ja suorittaa myös niihin liittyvät esivalmistus-, korjaus- ja asennustyöt vuosien kokemuksella. Yrityksemme valmistaa PED A2 -moduulin mukaisia teollisuusputkistoja öljynjalostamoille, kemian laitoksille, metsäteollisuuden yrityksille, energialaitoksille ja elintarviketeollisuudelle. Hitsauksessa toimimme aina vähintään standardin SFS-EN ISO 3834-2 vaatimuksien mukaan.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN TARKEMMIN

Ota yhteyttä Speweld Servicen kokeneisiin ammattilaisiin ja kerro, minkälaisia teollisuusputkistoja yrityksesi tarvitsee. Me palvelemme kaikkia asiakkaitamme joustavasti ja pyrimme aina löytämään yksilöllisen ratkaisun. Tutustu myös referensseihimme ja huomaat, että palveluihimme luottavat lukuisat alan yritykset!