Fresh thinking for

industrial services

Hitsaukset teollisuuden yrityksille kaikkialla Suomessa

asennusnostot

Speweld Service Oy toteuttaa kokemuksella asennusnostot laadukasta, omaa kalustoa käyttäen. Teemme nostot asennusnosturilla varustetulla kuorma-autolla. Tuotteiden nosto ja asennus on suunniteltu tuotantoketjumme tueksi, mutta mikäli tarvitset pelkän noston, sekin onnistuu. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ovat valinneet meidät luotettavuutemme sekä joustavan ja turvallisen toimintatapamme takia.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Orimattilassa, mutta olemme käytettävissäsi tiloissasi koko Suomen alueella. Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja pyydä meiltä tarjous! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Investointeja omaan kalustoomme

Uutta, laadukasta ja kestävää.

Nosto- ja kuljetuspalvelut ovat tärkeä osa palvelutarjontaamme. Viime vuosina Speweld Service on tehnyt investointeja omaan kuljetus- ja nostokalustoon. Näiden panostusten johdosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia ja turvallisempia palveluita. Oman kuljetuskaluston ansiosta pystymme kuljettamaan valmistamamme putkisto- ja muut komponentit suoraan asiakkaitten työmaille asennettaviksi.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN TARKEMMIN

Valitse Speweld Service ja kerro meille, minkälaisia palveluita yrityksesi tarvitsee.
Olipa kyseessä palveluiden kokonaisuus, joiden yhteydessä tarvitset nostoja, tai pelkkä kuljetus- ja nostopalvelu, ota rohkeasti yhteyttä. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen! Tutustu myös referensseihimme.