Fresh thinking for

industrial services

Hitsaukset teollisuuden yrityksille kaikkialla Suomessa

teollisuuden kunnossapito

Mekaaninen teollisuuden kunnossapito on yksi Speweld Service Oy:n tarjoamista palveluista. Saat meiltä huollon ja ylläpidon kausisopimuksella, esimerkiksi vuosittain toteutettuna. Kun valitset meidät yrityksesi kumppaniksi, ei sinun tarvitse enää huolehtia prosessiesi ylläpidosta. Meidät tunnetaan erityisesti palveluidemme ensiluokkaisesta laadusta sekä joustavasta ja turvallisesta toimintatavastamme.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Orimattilassa, mutta olemme käytettävissäsi tiloissasi koko Suomen alueella.
Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja jätä tarjouspyyntö. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!

Tehokasta kunnossapidon kokonaispalvelua

Samasta talosta alusta loppuun saakka.

Lähtökohtamme kunnossapitopalveluille on saada asiakkaan prosessi, putkistot ja laitteistot toimimaan niin, ettei synny hajoamisen aiheuttamaa prosessin alhaallaoloaikaa. Tällöin saavutetaan myös suurin kustannustehokkuus kokonaispalvelussa. Kunnossapitopalveluiden tärkeimpiä ja toimintaamme ohjaavia kriteereitä ovat aina tarjoamiemme palvelujen laatu ja turvallisuus. Mekaaninen kunnossapito on ydinliiketoimintaamme, ja haluamme olla asiakkaillemme paras, luotettavin ja kustannustehokkain kunnossapitopalveluiden toimittaja.

Kunnossapidon prosessia ohjaa Speweld Servicen
SMC-konsepti.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN TARKEMMIN

Ota yhteyttä teollisuuden kunnossapidon yhteen johtavista toimijoista, Speweld Serviceen, ja kerro meille, minkälaisia ylläpitopalveluita yrityksesi tarvitsee. Asiantunteva tiimimme analysoi yrityksesi yksilölliset tarpeet ja tekee tarjouksen kattavasta kunnossapitosuunnitelmasta. Tutustu referensseihimme ja pyydä meiltä tarjous.