Fresh thinking for

industrial services

Hitsaukset teollisuuden yrityksille kaikkialla Suomessa

palvelut

Sertifioitua toimintaa direktiivien ohjaamana

Pääasiassa toimimme painelaitedirektiivin 2014/68/EU alaisissa öljynjalostamoiden prosessi- ja teollisuusputkistojen parissa, mutta palvelemme myös ydinvoima-, maakaasu-, kaukolämpö-, säiliötyö-, laiteasennus-, teräsrakenne- sekä maanrakennusaloilla. Teräsrakenteiden valmistus on sertifioitu kattamaan toteutusluokat EXC1, EXC2 ja EXC3.

Painelaitteet

Valmistamme kokemuksella teollisuudelle erilaisia metallialan tuotteita, kuten painelaitteita, ja teemme näihin myös muutos- ja korjaustöitä.

Teollisuusputkistot

Valmistamme huippuluokkaisia teollisuusputkistoja eri alojen yrityksille pitkällä kokemuksella, laadukkaasti ja tottakai turvallisesti.

Kantavat teräsrakenteet

Tarjoamme taidolla toteutettua teräsrakentamista vuosien kokemuksella, lukuisten eri teollisuuden alojen suuryritysten tarpeisiin.

Asennusnostot

Toteutamme kokemuksella asennusnostot laadukasta, omaa kalustoa käyttäen.
Myös pelkkä nostopalvelu onnistuu.

Lämpökäsittelyt

Toteutamme teollisuuden lämpökäsittelyt vaativiinkin tarpeisiin. Teemme käsittelyt joko vastusmatoin tai vaihtoehtoisesti uunissa.

Kunnossapito

Meiltä saat huollon ja ylläpidon kausisopimuksella, erimerkiksi vuosittain toteutettuna, turvallisesti laadukkaasti ja joustavasti.